Vijfde plaats voor Doron Kuipers, Bart Bles zesde in Dublin

In Dublin wist Doron Kuipers met Daegen Lalan (Cicero Z van Paemel x Julio Mariner) de vijfde plaats (62,08) te bemachtigen. Hij eindigde daarmee achter de Engelse amazone Holly Smith (Quality Old Joker). De eerste drie plaatsen in deze Royal Dublin Society Stakes waren voor de Ierse ruiters (resp. Daniel Coyle, Shane Sweetnam en Clem McMahon). Kevin Jochems had met Billy Penny een fout en eindigde in deze rubriek op de achttiende plaats.

Bart Bles wist met Gran Canyon van HD  in de andere rubriek in deze Nations Cup foutloos te blijven en mocht zich in de barrage meten met onder andere Kevin Staut en Allen Bertram. Bles maakte helaas een foutje en met een tijd van 44,74 eindigde hij na Allen Bertram met Calafrieda (43,49) op de zesde plaats.

Uitslag Royal Dublin Society Stakes

Uitslag Dublin Stakes

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.