Springsteen pakt zege in openingsrubriek Palm Beach

Jessica Springsteen hier met Davendy S. Foto: Shannon Brinkman / www.arnd.nl

Jessica Springsteen is het CSI4* Holiday & Horses op het terrein van het Palm Beach International Equestrian Center sterk begonnen. De Amerikaanse amazone reed in haar thuisland naar de zege in de, met 35.000 dollar gedoteerde, openingsrubriek. 

Met Davendy S (v. Kashmir van ’t Schuttershof) bleef Springsteen de concurrentie nipt voor. De combinatie is aan een sterk seizoen bezig. Begin november won het duo de CSI4* van Lexington. Voordat de amazone weer in Amerika neerstreek, was de amazone gedurende het outdoorseizoen actief op wedstrijden op Europese bodem.

De tweede plek werd prooi voor Richie Moloney met Alsvid (v. Escudo I). Eugenio Garza sloot met de opvallend gefokte Jetset D-zoon Bariano de top drie af.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.