Springsteen verplettert concurrentie in 1.45m

Jessica Springsteen en Tiger Lily (v. Balou du Rouet) zijn de vijfde week op het Winter Equestrian Festival in Wellington sterk begonnen door de 1.45m-rubriek op naam te schrijven. Jeroen Dubbeldam en SFN Zenith (v. Rash R) speelden met vier strafpunten geen rol van betekenis. 

De Brit Robert Ellis, parcoursbouwer op de Spelen in London, bouwde een fair parcours. 25 van de 76 combinaties plaatsten zich voor de barrage. Lange tijd ging Leslie Howard met Donna Speciale (v. Cavalier) aan de leiding.

Sneller

Zij zette al vroeg 58.36 seconden op de teller, een tijd die moeilijk te evenaren leek. Tot dat laatste starter Springsteen in de baan verscheen en de tijd met ruim 1 seconde verbeterde.

Luiz Francisco de Azevedo stuurde KWPN’er Collin (v. Colandro) naar de derde plek en bleef daarmee voor op Shane Sweetnam met Cobolt (v. Cyklon 1083) en Keving Babington met Mr. Blue-nazaat Double O Seven, die respectievelijk vierde en vijfde werden.

Zenith

Dubbeldam, die gedurende het wintercircuit in Florida verblijft, bleef vorige week met Zenith nog foutloos in het 1.45m, maar moest nu genoegen nemen met de 52e plek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/World of Showjumping

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.