Staut wint eerste kwalifcatieproef Youngster Cup

Kevin Staut pakte zojuist in Leipzig de zege in de eerste kwalificatie-proef voor de Youngster Cup. De Franse ruiter zadelde de achtjarige Vendome d’Anchat en was iets meer dan een tiende van een seconde sneller foutloos aan de finish dan Christian Kukuk, die tweede werd voor thuispubliek.

De Duitse ruiter stuurde zijn KWPN’er Darc Horse (v. Douglas) over de eindstreep in 52,37 seconden, terwijl Staut zijn Diamant de Semilly-ruin in 52,23 seconden liet finishen.

Ludger Beerbaum eindigde op derde plek met Cool Down (v. Catoki). De Duitse ruiter was op zijn beurt ruim anderhalve seconde sneller aan de finish dan zijn landgenoot Michael Kölz, die vierde werd in het zadel van  Dünensturm (v. Dipylon).

De top 5 werd verder compleet gemaakt door Alberto Zorzi en Volage du Val Henry (v. Quidam de Revel).

Klik hier voor alle uitslagen

Bron; Paardenkrant-horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.