Valpartij heeft nare gevolgen voor Stephanie Kooijman Update

Stephanie Kooijman, hier met met Winston. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na een val van haar paard werd Stephanie Kooijman gisteren met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na een nacht gebleven te zijn moest een CT-scan  vandaag uitsluitsel geven over het eventuele letsel. Bij deze scan is naar voren gekomen dat de amazone haar heiligbeen op twee plekken heeft gebroken.

De 24-jarige amazone liet op Facebook vanmorgen weten nog veel pijn te hebben in haar onderrug en weinig gevoel te hebben in haar linkerbeen.

Heiligbeen gebroken

Inmiddels heeft Kooijman niet het nieuws gekregen waar ze op hoopte: “Helaas slecht nieuws! Mijn heiligbeen is op twee plekken gebroken en word vandaag nog over geplaatst naar Tilburg omdat ik krachtverlies heb in mijn linkerbeen en in Tilburg gaan ze verder onderzoeken en als het erger word gelijk opereren.”

Bron: Facebook Stephanie Kooijman

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.