Sterk deelnemersveld Rolex IJRC Finale

Op vrijdag 9 december gaat de top tien van de International Jumping Riders Club de strijd met elkaar aan in de Rolex IJRC Finale, die wordt verreden op CHI Genève.

De aanvoerder van de Wereldranglijst springen, Christian Ahlmann, gaat de strijd aan tegen zijn landgenoten Daniel Deusser en Marcus Ehning, Frankrijk wordt vertegenwoordigd door Simon Delestre, Kevin Staut en Leprevost.

Scott Brash, Eric Lamaze en Steve Guerdat reizen ook naar de Zwitserse hoofdstad, waar Kent Farrington een poging zal doen zijn titel van vorig jaar te prolongeren.

Ex-winnaars

Zes van de tien ruiters wonnen de finale al eens. Ehning deed dit zeven jaar geleden,  waarna Guerdat in 2010 de overwinning opeiste. In 2012 was het de beurt aan Ahlmann. Daarna volgden Deusser, Brash en Farrington.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/CHI Genève

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.