Sterk optreden Kent Farrington in Antwerpen

Kent Farrington met Voyeur Foto: Pierre Costabadie/ www.arnd.nl

Met een sterk gereden barrage wist Kent Farrington op Sherkan d’Amaury gisteravond de 1,55m-rubriek op het 5* concours van Antwerpen te winnen. De Amerikaan bleef Piergiorgio Bucci met Casallo Z en de in vorm zijnde Penelope Leprevost op Vagabond de la Pomme voor. Er deden geen Nederlanders mee in deze rubriek.

Na de eerste omloop bleven er dertien combinaties over voor de barrage. In 32,91 seconden was Kent Farrington met de Kannan-zoon Sherkan d’Amaury de sterkste. In de spannende barrage bleef de Amerikaan bleef Piergiorgio Bucci maar twee tiende voor. Bucci klokte met de zoon van Casall, Casallo Z, 33,11 seconden.

Devos beste Belg

Penelope Leprevost reed Vagabond de la Pomme (v. Vigo D’Arsouilles) in 33,80 seconden naar de derde plaats. Romain Duguet zat er vlak achter (33,80) op Tipsy du Terral (v. Toulon). De eerste Belg kwam op de vijfde plaats. Als laatste starter kwam Pieter Devos op zijn talentvolle Claire Z (v. Clearway) in 34,18 seconden over de finish.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horseman.be

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.