Steve Guerdat: ‘Het afscheid was zo speciaal’

Gisteren nam Nino des Buissonnets (v. Kannan) onder zijn ruiter Steve Guerdat afscheid van de sport op CHI Genève. Zoals verwacht werd het een emotioneel afscheid, waarbij de ruiter duidelijk aangedaan was.

“Het afscheid was zo speciaal, het was intens, krachtig en erg emotioneel. Het was veel meer dan ik verwachtte”, vertelde de Zwitserse ruiter. “Het stadion zat vol, iedereen was blijven zitten na afloop van de Rolex Grand Prix. Ik ben het aanwezige publiek daar erg dankbaar voor en het houdt zeker een plekje in mijn hart.”

Legende

“Nino is een legende geworden, niet alleen vanwege het winnen van Olympisch goud en twee grote overwinningen in Genève. Hij heeft nooit aan veel wedstrijden deelgenomen, maar waar hij wel aan deelnam, eindigde hij altijd met topklasseringen. Nu is hij nog steeds in topvorm. Hij is niet alleen mijn beste paard, maar is zonder twijfel één van de toppaarden in de geschiedenis”, aldus Guerdat.

Bekijk hier het afscheid van Nino des Buissonnets:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horse & Hound

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Steve Guerdat: ‘Het afscheid was zo speciaal’
  1. 1

    dat was nog eens een prachtige uitzending van ZIGGO
    zou de NOS bazen dat ook gezien hebben,met hun flitjes !!!!!!!!