Steve Guerdat zelfstandig verder op centrum Paul Weier

Na acht jaar verlaat de Zwitserse topruiter Steve Guerdat stal Rütihof in Herrliberg bij Zurich. Guerdat verwezenlijkt zijn droom om zijn eigen onderneming te hebben. Vanaf vandaag is hij de nieuwe eigenaar en manager van het hippische complex van Paul en Monika Weier in Elgg.

De Olympische kampioen van London krijgt de beschikking over het complete hippische centrum in Elgg. Alle faciliteiten worden in gereedheid gebracht en de nieuwe box van Guerdats gepensioneerde paradepaard Nino des Buissonnets ligt er al fris opgestrooid bij. De verhuizing naar de nieuwe stallen is in volle gang.

Steve Guerdat bedankt op zijn website de eigenaar en de hele staf van Rütihof en met enige weemoed neemt hij afscheid van de plek aan de oever van het meer van Zürich. Toch kan hij bijna niet wachten met de start op zijn eigen bedrijf.

Bron Steveguerdat.com/Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.