Succes voor Pals en Nooren in hoofdproef van de dag in Opglabbeek

Benny Naessens was met Just in Time (v. Nonstop) ruim op tijd in de slotproef van de dag in Opglabbeek en ging er met bijna een seconde verschil met de zege vandoor voor thuispubliek. Johnny Pals was een fractie te langzaam voor de tweede plaats en werd derde in deze 1,45m-rubriek en Lisa Nooren mocht zich ex aequo als vierde opstellen voor de prijsuitreiking.

Jonna Ekberg had Jasmien Vd Bisschop gezadeld voor deze laatste rubriek van de dag in Opglabbeek en was nipt sneller dan Pals met Abache HL. De Zweedse amazone stuurde de dochter van Larino in 38,31 seconden foutloos rond in de barrage en Pals kwam met de ruin van Cantos in 38,33 seconden aan de finish.

Ex aequo

Lisa Nooren was met Dienellie (v. Berlin) exact even snel in de barrage als Maelle Martin met Tempo du Plix (v. Conterno Grande) en mocht zich samen met het Franse duo als vierde opstellen voor de prijsuitreiking.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.