Sydney Une Prince weer terug op niveau

Roger-Yves Bost met Sydney Une Prince. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het gouden teampaard van Roger Yves-Bost, Sydney Une Prince, draait weer mee in de topsport. Nadat de merrie van Baloubet du Rouet een paar keer uitkwam in 1,45m-rubrieken wil Bost haar dit weekend in zijn eigen land weer op het hoogste niveau uitbrengen.

Nadat het Franse team in Rio goud had gewonnen, was het optreden in Barcelona van Sidney Une Prince wat teleurstellend. Bost trok de merrie terug in de troostfinale van de Nations Cup, omdat ze in een oxer crashte.

Stapje terug

In Stuttgart kwam het duo daarna twee keer in actie in een rubriek over 1,45m en ook gisteren op de openingsdag van Parijs liet Bosty zijn topmerrie een rondje over 1,45m maken. Nu de merrie weer heeft laten zien koel te blijven en met een enkel foutje en een tijdsfout te finishen, zal ze dit weekend weer op het hoogste niveau in actie komen.

Bron: Grandprix Replay

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.