Teamspringen junioren: Engeland voorlopig aan de leiding

Na de tweede omloop vanmorgen in het Franse Fontainebleau staan de Engelse junioren met 10,29 strafpunten voorlopig op de eerste plaats. België staat op een voorlopige tweede plaats met 10,55 strafpunten en op de derde plek staan de Italiaanse junioren met 16,74 strafpunten.

Het Nederlandse team staat in de tussenstand op een zevende plaats met 23,92 strafpunten. Rowen van de Mheen reed met Q Verdi (v. Verdi) een mooie foutloze rit. Beau van Schuttelaar noteerde met Caretino (v. Singulord Joter) vier strafpunten. Mel Thijssen liep met Cartolana (v. Cartogran) tegen negen strafpunten aan en de twaalf strafpunten van Lars Kersten en Dobbey (v. Zirroco Blue) golden als wegstreepresultaat.

Bekijk hier de individuele resultaten.

Bekijk hier de team resultaten.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.