Thibault Phillipearts pakt openingsproef, Sanne Thijssen twaalfde

Nadat de jonge Phillipaerts telg afgelopen weekend al erg succesvol was op het Flanders Horse Event, deed hij ook in de 1,40 openingsproef van de CSI3* in Opglabbeek goede zaken. Met zijn Isoline van Dorperheide (v.Winningmood) pakte de Belg zojuist de winst. Beste Nederlandse was Sanne Thijssen op plaats twaalf.

Phillipaerts liet maar weer zien hoe snel hij kon zijn. De jonge ruiter reed met zijn merrie meer dan een seconde los van de nummer twee João Victor Castro en zijn Sir Landal Joter (v.Singular Joter). Op drie stond Chloe Winchester met Charming Fellow Z (v.Clinton), de Britse kwam ruim vier seconden later binnen dan Phillipaerts.

Thijssen

Sanne Thijssen reed het beste resultaat van de Nederlanders. Thijssen reed met Bacardi (v.Numero Uno) naar een 12e plaats.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.