Thijssen en Kuipers in de prijzen

Doron Kuipers hier met Kerswin van 't Roosakker FOTO WWW.ARND.NL

Sanne Thijssen en Doron Kuipers zijn goed begonnen aan de laatste week van de Champions Tour in Vilamoura. Ook Anouk de Ruijter en Kim Bril bleven niet met lege handen staan.

Met de Tangelo van de Zuuthoeve-zoon Helvetia Moeders W heeft Doron Kuipers inmiddels al de nodige prijzen in de wacht gesleept. In de categorie voor de vijfjarigen sleepte de ruiter de vijfde prijs in de wacht. In het parcours dat direct op tijd en fouten werd verreden finishte hij foutloos met 70,90 seconden op de teller.

De overwinning kwam in Britse handen. Met de BWP-hengst Magic Chanti (v. Nabab de Reve) voltooide Cloë Aston haar parcours in slechts 62,47 seconden. Kim Bril eindigde nog net in de top tien. Dat deed ze met Hutchinson (v. Ukato).

Thijssen derde

De hoogste Nederlandse klassering werd vandaag behaald door Sanne Thijssen. Met Dior P Z (v. Diarado) werd ze derde in de barrage voor de zesjarigen. Ze liet alle balken liggen en kwam slechts een seconde later dan winnaar David Will met Charly (v. Cayado) over de eindstreep.

Anouk de Ruijter viel met Gina-Unlimited (v. Numero Uno) nog net binnen de prijzen. In het basisparcours bleef ze foutloos, maar kreeg wel één strafpunt wegens een tijdsoverschrijding.

Bij de zevenjarigen eindigde Thijssen op plaats tien. Nu met Billy Penny (v. Chacco Blue).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.