Ga naar hoofdinhoud

Thijssen en Thijssen op het podium in Portugal

De familie Thijssen gaf vandaag hun visitekaartje af in Vilamoura. Op de tweede dag van de Champions Tour stonden zowel vader als dochter Thijssen bovenaan. Sanne pakte in het 1.40m de derde plaats, Leon pakte de winst in het 1.45m.

Met topmerrie Quintera (v. Kannan) ging LeonThijssen het snelste rond in de proef direct op tijd over 1.45m. Hij verwees met zijn rit Spanjaard Sergio Alvarez Moya en Abab van het Molenhof (v. Nabab de Reve) naar de tweede plaats. Voor Duitsland eindigde Andreas Brenner op de derde plaats met Acorado-dochter Acorada. De top tien werd afgesloten door twee Nederlanders. Sanne bezette de negende plaats met Ulena (v. Baloubet du Rouet) en Johnny Pals werd tiende met Vignet (v. Heartbreaker).

Het 1.40m was ook direct op tijd, waarbij Sanne de twee na snelste tijd had. Ze zadelde Ukato-merrie Binoche en kwam net twee seconden tekort op de nummer een, Andreas Brenner. Hij reed in deze proef Showman (v. Sunrise). Voor Groot-Brittannië werd Harriet Nuttal tweede met Silver Lift (v. Easy Lift).

Klik hier voor alle uitlagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.