Thijssen geeft concurrentie het nakijken in 1.45m

Een volledig Nederlands podium, aangevoerd door Sanne Thijssen; zo zag de uitslag van het 1.45m op CSI Tubbergen eruit. Het publiek werd daarbij getrakteerd op spannende sport en zagen zo de jonge amazone een halve seconde voor blijven op de concurrentie. 

Maar liefst vijftien combinaties hielden in de eerste omloop de lei schoon. Negen van hen herhaalde dat kunstje in de barrage. Thijssen, die voor deze rubriek de pas achtjarige Stippel (v. Cartano) zadelde, was daarvan in 40.49 seconden ook nog eens de snelste.

Willem Greve moest met de bij het KWPN goedgekeurde Carrera (v. Larino) met een tijd van 41.03 seconden genoegen nemen met de tweede plek. Kim Hoogenraat sloot met Donatella l’Espoir (v. Quasimodo Z) aan en werd in 42.42 seconden derde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.