Thonons Calinka du Bois naar Zwitserse Young Rider

De achtjarige Calinka du Bois des Isnes (v. Radco d’Houtveld) is verkocht. De sBs-merrie zal voortaan worden gereden door een Zwitserse Young Rider. 

Thonon bracht de dochter van Radco d’Houtveld sinds begin dit jaar internationaal uit. Het meest recente optreden van de 36-jarige Belgische amazone en Calinka was vorige maand in het Algerijnse Mostaganem. Daar werd het duo vijfde in een CSI3*-rubriek over 1,45m en wonnen ze de rubriek over 1,30m.

Hoogtepunten

Andere hoogtepunten van Thonon en de bruine merrie waren de overwinning in Bonheiden afgelopen september en meerdere top 5-klasseringen in onder andere Beervelde en Mostaganem.

De moeder van de merrie, Nearly Star D’Avillon (v. Billy du Lys) sprong internationaal op 1,55m-niveau met Patrick Orens. Ook de halfzus van de moeder van Calinka, One Star in Avillon (v. Bon Ami) kwam internationaal in de springring in actie. Zij werd gereden door Sophie Delfosse en kwam uit op 1,40m-niveau.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Equnews

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.