Tiebot en Bloem beoordelen jonge springpaarden

Gabriël SMH (v. Azteca) met Liza Tiebot en fokkers Minne Hovenga en Esther de Melker Foto: Jacquelien van Tartwijk

De vierde selectiewedstrijd van de GMB jonge springpaardencompetitie wordt zaterdag 3 december in Bathmen verreden. De vierjarigen worden beoordeeld door Liza Tiebot en Jurjan Bloem. De twee hebben beide al vele jonge paarden opgeleid en namen eerder succesvol deel aan de GMB competitie.

Voor Liza was 2015 haar absolute topjaar. Met de door Minne Hovenga gefokte Gabriël SMH (v. Azteca VDL) wist zij de finale van de 4-jarige springpaarden in Drachten te winnen.

Maar liefst 225 combinaties staan er op de startlijst. Om 09.00 uur start de rubriek voor zes- en zevenjarige paarden. Naar verwachting begint de rubriek voor vijfjarigen rond 11.30 uur en de rubriek voor vierjarigen rond 15.00 uur.

Bron: Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.