Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips twijfelt over toegekende strafpunten

In de cross van Boekelo kreeg Tim Lips vanmiddag extra strafpunten aan zijn score toegevoegd omdat de safety pin van hindernis 25 gebroken was nadat zijn paard Bayro een balk van de oxer toucheerde. Lips kreeg hiervoor de reglementaire 21 strafpunten en zakte behoorlijk in het klassement.

Het afbreken van een safety pin betekent dat het een val zou hebben voorkomen, maar volgens Lips was daar geenszins sprake van. Vanavond doet Lips op Facebook een oproep om hem beeldmateriaal toe te sturen, zodat hij kan zien wat er precies gebeurd is. “Ivm het breken van een safetypen op hindernis 25 tijdens mijn cross met Bayro doordat hij met zijn achterbenen de laatste boom van de oxer toucheerde hebben ze ons strafpunten toegerekend. Nu is mijn vraag, heeft iemand Bayro en mij gefilmd tijdens hindernis 25? Je kunt mij daar enorm meehelpen”, aldus Lips.

Bron: Horses / FB Tim Lips

Eén reactie op “Tim Lips twijfelt over toegekende strafpunten

  • Barbara poetsma

    Bericht voor Tim lips: volgens mij hebben wij jouw sprong bij nr 25 gefotografeerd. De balk ging eraf en je kan in detail zien waar jouw paard de hindernis raakte . Ik kan de foto’s mailen. Stuur mij dan aub e-mailadres. Mvrgr barbara poetsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.