Timothy Hendrix springt naar tweede plaats in De Peelbergen

Enige tijd ging hij aan de leiding in de 1,40 meter in De Peelbergen: Timothy Hendrix in het zadel van de merrie Beau Beau. Echter was de Noorse amazone Amalie Hegre hem net iets meer dan een seconde te snel af, waardoor hij genoegen moest nemen met plaats twee. Hegre deed dit in het zadel van Remedy (v. Ladiesdream).

Negentig combinaties verschenen aan de start in deze kwalificatie voor de Grote Prijs, die direct op tijd en fouten werd verreden. Bijna de helft daarvan kwam foutloos over de finish.

Successen voor Hendrix-ruiters

Hendrix en zijn Untouchable-dochter klokten een tijd van 63,83 seconden, uiteindelijk goed voor de zilveren positie. Eerder vandaag won zijn neef Michel Hendrix nog een 1,40-rubriek.

Plaats drie ging naar Marlon Modolo Zanotelli, uitkomend voor Brazilië. Met Sirene de la Motte (v. Apache d’Adriers) finishte Modolo Zanotelli in 64,25 seconden.

Bart Bles stuurde Cran Canyon Van HD (v. Cartani) naar plaats zes, op acht volgde Joy Lammers met Zomerfee van de Broekkant (v. Oklund).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.