Top tien klasseringen Bruggink en Vrieling in 1,50 Salzburg

Gert-Jan Bruggink en Jur Vrieling waren met hun paarden MCB Ulke en Zypern III niet snel genoeg voor het podium in de hoofd-rubriek van gisteravond in Salzburg. Met een zevende en negende laats waren ze wel de beste Nederlanders in de 1,50m-proef. De Tsjech Ales Opatrny won overtuigend met Dimaro vd Looise Heide (v. Kashmir van Schuttershof).

In een tijd van 61.78 seconden zette Ales Opartny de 1,50m-rubriek naar zijn hand. Hij bleef met de dertienjarige BWP’er Dimaro Robert Smith en negenjarige Cimano E (v. Unaniem) ruim twee seconden voor. Ook Felix Hassmann kon niet tippen aan de tijd van Opatrny. De Duitser werd op Cayenne Wz (v. Claudio) derde in 64,35.

MCB Ulke (v. Lux) liep onder Gert-Jan Bruggink een goede foutloze ronde. De 66,32 seconden bleek goed voor de zevende plek. Jur Vrieling klokte met de Casall-zoon Zypern III 68,49 seconden en werd negende.

Voor Julia Kayser was er een Oostenrijks feestje met een oranje randje. Marc Houtzagers partner reed voor eigen publiek Sterrehof’s Ushi (v. Vigo D’arsouilles) naar de vijfde plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.