Top vijf klassering voor Sebastien Kapel in Oliva

In een parcours over 1,30 meter voor zesjarige paarden stuurde Sebastien Kapel de Bernini-zoon Vanda Moët vandaag naar de vijfde plaats . De winst ging naar de Spanjaard Manuel Pinto en de Chacco Blue-zoon Credo Blue.

Na een foutloze rit in de barrage finishte Kapel in 38,21 seconden. Met zijn andere paard, de AES-gefokte Vanda Valentino (v. Contago), zag de ruiter een balk vallen in het basisparcours.

Winnaar Pinto bleef met 35,66 seconden op de teller exact een seconde voor op de Ierse ruiter Trevor Breen en Zilton SL Z (v. Zirocco Blue VDL). De Belg Lieven Devos maakte het podium compleet door Mr. Quality Z (v. Mr. Blue) in 37,04 over de eindstreep te sturen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.