Toppaarden van broers Philippaerts hebben een dochter

Broertjes Philippaerts

Olivier en Nicola Philippaerts

Worldofshowjumping.com onthult vandaag dat de twee toppaarden van de gebroeders Nicola en Olivier Philippaerts, Chilli Willi en H&M Legend of Love, samen een dochter hebben. De vijfjarige merrie Child of Love blijkt het gelukkige product van een ongelukje.

Op Worldofshowjumping legt de Duitse springruiter Gerald Nothdurft uit dat hij Chilli Willi als driejarige kocht en Legend of Love als vierjarige. Toen hij een paar dagen weg was, brak de driejarige zoon van Casall uit zijn paddock om een bezoekje te brengen aan de vierjarige dochter van Landzauber.

Niet blij

Nothdurft was toen niet zo blij dat hij niet op concours kon met de veelbelovende Legend of Love. Nu is hij apetrots dat hij een inmiddels vijfjarige dochter heeft overgehouden aan wat nu het toppaard H&M Legend of Love is. Olivier Philippaerts werd met haar onder meer vierde in de GP van Basel.

1.60 m-debuut

De vader van Child of Love, Chilli Willi, debuteerde onlangs in het 1.60 m onder Nicola Philippaerts.

Child of Love heeft zelf ook al een veulen voortgebracht, een hengst van de kloon van Gem Twist, Gemini.

Bron: Worldofshowjumping

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.