Tryon 2018: starttijden Grand Prix Special

Edward Gal met Glock's Zonik Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de WEG in Tryon staat voor de dressuurruiters vandaag de Grand Prix Special op het programma. De eerste combinatie gaat daarin om 16.30 uur, Nederlandse tijd, van start, het tweede deel van het programma begint om 20.39 uur. Emmelie Scholtens en Apache komen als eerste van TeamNL in actie om 17.40 uur.

De beste 30 ruiters uit de Grand Prix hebben zich geplaatst voor de medaillestrijd in de Grand Prix Special. De beste vijftien uit de wedstrijd plaatsen zich voor de kür die zondag op het programma staat.

De starttijden voor de Nederlandse ruiters zijn als volgt:

Emmelie Scholten met Apache (v. UB 40) start als achtste om 17.40 uur, Hans Peter Minderhoud en Glock’s Dream Boy (v. Vivaldi) hebben nummer 11 om 18.30 uur, direct daarna Madeleine Witte-Vrees en Cennin (v. Vivaldi) om 18.40 uur en Edward Gal rijdt op Glock’s Zonik (v. Blue Horse Zack) als nummer 25 om 22.20 uur binnen.

Gal rijdt in het laatste blok dat om 22.10 begint met Carl Hester en Hawtins Delicato (v. Diamond Hit). Isabell Werth sluit met Bella Rose (v. Belissimo M) de Special af om 23.10 uur.

De wedstrijd is te volgen via Eurosport vanaf 22.00 uur, maar ook met FEItv (betaal tv) en in Duitsland met ClipMyHorse.

Klik hier voor de startlijst.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.