Ga naar hoofdinhoud

Tryon paar dagen voor aanvang WEG nog bouwplaats

Tryon International Equestrian Center
"Eigenlijk is het ongelofelijk", schrijft de chef d'équipe van het Duitse dressuurteam, Klaus Roeser, in zijn blog op Dressursport-Deutschland. Daarmee heeft hij het over het Wereldruiterspelen-terrein, het Tryon International Equestrian Center. Nog lang niet alles is in gereedheid. In zijn blog van afgelopen maandag schreef hij al dat het zo erg was als verwacht. 

In de blog van maandag heeft Roeser het onder andere over de onderkomens voor grooms en dierenartsen op het Tryon-terrein die nog niet af zijn en dat de grooms en dierenartsen dus in hotels zijn ondergebracht, zo’n 40 mijl van het Tryon International Equestrian Center. Vandaag plaatste de chef d’équipe foto’s van de huisjes voor de grooms die nu nog worden geplaatst. “Alles is nog een enorme bouwplaats”, aldus Roeser.

Nederlandse kamp

Het Nederlandse kamp is stil tot nog toe. De KNHS heeft nog geen updates geplaatst over de aankomst in Tryon. Wel is er een bericht geplaatst over de Nederlandse officials die in Tryon in actie komen. Dat zijn paradressuur-juryvoorzitter Hanneke Gerritsen, dressuurjurylid Mariëtte Sanders-Van Gansewinkel, voltigejurylid Rob de Bruin, en paradresuuurclassificeerder Fredy Verluys.

Bron: Dressursport-Deutschland.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.