Klaphake en Tebbel in Duitse A-Kader springen

Laura Klaphake met Catch me if you can Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het Duitse A-Kader springen is aangepast. Er zijn twee springruiters aan toegevoegd. Dat maakte het Duitse Olympiade Komitee für Reiterei (DOKR) vandaag bekend.

Het zijn Laura Klaphake (23) en Maurice Tebbel (23), die later deze maand hun land zullen vertegenwoordigen op de Europese kampioenschappen springen in Gothenburg.

Tebbel maakte kortgeleden in Aken deel uit van het winnende landenteam. Het is voor beiden de eerste keer dat ze in het kader zijn opgenomen.

Actuele A-Kader

Het A-Kader omvat nu dus de volgende combinaties: Simone Blum met DSP Alice, Marcus Ehning met Comme il Faut, Funky Fred en Pret a Tout, Laura Klaphake met Catch me if you can en Silverstone G, Maurice Tebbel met Chacco’s Son en Philipp Weishaupt met LB Convall.

Bron: St.-Georg.de

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.