Twee toppers van 30.000 euro op Elite Dressage Pony Sales

Destino - Foto: Elitedressage Pony Sales

De tweede editie van de door Gerrel Vink en Jan-Willem Sloof georganiseerde Elite Dressage Pony Sales in Zoelen was een doorslaand succes. De driejarige ponyhengst Destino (v. De Goede Ree’s Alwin) en de vijfjarige rijpaardhengst Idool A (v. Davino V.O.D.) brachten beide 30.000 euro op en waren daarmee de toppers van de veiling. Gemiddeld brachten de pony’s (en twee paarden) 7.400 euro op. 

De zesjarige merrie Qarma van Blommerschot (v. Nia Domo’s Bolero) kwam voor 13.000 euro in Ierse handen. Naar Ierland gaat ook de vierjarige C-pony Fiesta (v. Parvadean Gold Top) voor 5.600 euro.

Kampioenshengst teruggekocht

De WBPR-kampioenshengst Beukenoord’s Arena (v. Coelenhage’s Purioso) werd voor 13.000 euro teruggekocht. In totaal werd 75 procent van de pony’s verkocht.

Klik hier voor de collectie

Bron: Elitedressageponysales.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.