Tweede plaats voor Jens van Grunsven en Cika in GP-kwalificatie

Jens van Grunsen (archieffoto)

Jens van Grunsven eindigde zojuist met Cika op de tweede plaats in de hoofdproef van de dag in Arezzo. Van Grunsven moest in deze tweefasen rubriek over 1,50m alleen Marek Lewicki voor laten gaan, die net iets sneller foutloos aan de finish kwam. De derde plaats in deze kwalificatie voor de Grand Prix van morgen was voor Paul Estermann.

Lewicki zadelde de twaalfjarige KWPN’er Abigej voor deze driesterren rubriek en de Poolse ruiter liet de Lupicor-zoon in 28,70 seconden finishen. Van Grunsven volgde met de dochter van Can Cun La Silla in een tijd van 28,98 seconden waarmee hij net voor bleef op Estermann. De Zwitserse ruiter voltooide het parcours in precies 29 seconden met de Cornet Obolensky-dochter Cornet’s Hope.

Top vijf

Rene Lopez maakte samen met Walter Gabathuler de rest van de top 5 compleet. De Colombiaanse ruiter kwam met de Sandro Boy-dochter Destiny’s Child in 29,45 seconden aan de finish en werd op de hielen gezeten door Gabathuler en Fine Fleur du Marais. De Zwitserse ruiter stuurde de Toulon-dochter, die vorig jaar met Cassio Rivetti deelnam aan de Olympische Spelen, in 29,51 seconden over de eindstreep.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.