Tweede plaats voor Lisa Nooren in 1,45m Mâcon Chaintré

Lisa Nooren hier met VDL Groep Sabech d'Ha Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de 3* wedstrijd in het Franse Mâcon Chaintré bereikte Lisa Nooren gisteren de tweede plaats in de 1,45m hoofdrubriek. Op Hocus Pocus de Muze (v. Tinka’s Boy) bleef Nooren foutloos in de barrage maar kwam een seconde te kort op winnaar Geoffroy De Coligny en Raimondo du Plessis (v. Calin du Plessis).

Lisa Nooren bereikte met zes andere ruiters de barrage van de finale van de 3* Small Tour. Voordat Nooren in de barrage van start ging hadden twee combinaties al een foutloze ronde afgelegd. Mark McAuley had al vroeg op  Vivaldi du Theil (v. Quaprice Bois Margot) alle balken in de lepels laten liggen en een tijd van 40,24 seconden neergezet.

De Ier werd van de eerste plaats verdrongen door de thuisruiter Geoffroy De Coligny die de dertienjarige Raimondo du Plessis 2,5 seconden sneller rond sprong. De tijd van 37,64 seconden die de Fransman reed, was ook voor Lisa Nooren te rap. Nooren sprong een goede ronde met Hocus Pocus de Muze maar kwam toch met 38,51 seconden net te kort.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.