Ga naar hoofdinhoud

Tweede plaats voor Van der Schans met Caapverdi

Naast het 1.45m, dat Wout-Jan van der Schans vandaag met overmacht won in San Giovanni met Capetown, stond er ook een tjidsrubriek over 1.40m op het programma. Van der Schans moest in deze rubriek alleen de Britse ruiter Keith Shore voor zich dulden en kon zich met Caapverdi als tweede opstellen voor de prijsuitreiking.

Shore zadelde voor deze rubriek de achttienjarige Zegreanne Z en voltooide het parcours zonder fouten in 57.80 seconden. Van der Schans was iets langzamer met de negenjarige zoon van Verdi en stopte de klok op 58.42 seconden.
Maximilian Schmid en Lords Guy waren bijna anderhalve seconde langzamer dan Van der Schans en werden derde. Het Duitse paar finishte in 60.89 seconden.

Shore nam in deze rubriek ook deel met de veertienjarige Coriander van ’t Vennehof. Met een foutloze rit in 63.74 seconden kwam de Brit uit op de vierde plaats met de zoon van Triomphe de Muze voor Charlotte Verhagen. De Nederlandse amazone zat in het zadel van Zimba HL en stuurde de KWPN-merrie in 64.82  seconden rond waarmee ze de top 5 compleet maakte.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.