Tweede plek voor Semmieke Rothenberger met Foreign Affair bij S*-debuut

Foreign Affair (Rock Forever x Scandic) en Malin Nilsson Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Semmieke Rothenberger heeft afgelopen weekend in Darmstadt-Kranichstein haar S*-debuut gemaakt met de KWPN-hengst  Foreign Affair. De jongste dochter van de familie Rothenberger plaatste trots een filmpje van de proef op Instagram: “Na pas een week op hem gereden te hebben ben ik super blij moet hoe het gegaan is.”

Vorig jaar mei werd Foreign Affair aan de familie Rothenberger verkocht. Het fokproduct van Jan Greve had daarvoor met de stalamazone van Patrik Kittel, Malin Nilsson, al een ticket voor de Nurnberger Burgpokal binnengehaald. Sanneke Rothenberger nam in eerste instantie plaats in het zadel van de donkerbruine hengst en nu heeft haar zusje de teugels overgenomen.

S*-proef

Rothenberger kreeg gisteren 70,238% voor haar eerste S*-proef met de zoon van Rock Forever en werd daarmee tweede. Birgit Hild won de rubriek met Goldmond TSF (v. Imperio) met een score van 71,429%.

 

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.