Tweede prijs voor Remy Bastings op Aachen Dressage Days

In de eerste rubriek die vanmorgen verreden werd op de Aachen Dressage Days is Remy Bastings tweede geworden met Beckham 26 (v. Flemmingh). Hij reed naar een score van 69,88% in de Nationale Dressuur op S* niveau (vergelijkbaar met ZZ-Zwaar). Remy kon meedoen aan deze nationale rubriek omdat hij rijdt met een gastlicentie.

De winst in de rubriek ging naar Juliette Piotrowski met Duke Rubin (v. Decamerone) met een score van 70,32%. Ludger Neuhaus werd derde met Donna Romantica 11 (v. Don Romatic) met 67,82%.

Prada Ortiz

De Spaanse Ainoa Prada Ortiz, vriendin van Bastings, reed eveneens met een gastlicentie en werd vierde. Zij ontving een score van 66,78% met Vitalis-nakomeling Viva Musica. De vijfde plaats was voor Dagmar Lesniewski met Delagronge (v. De Niro) met 66,43%.

Aachen Dressage Days

De Aachen Dressage Days zijn vandaag begonnen en vinden plaats tot en met woensdag. Op het programma staan verschillende nationale en internationale dressuur rubrieken.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.