Tweede zege voor Schneider en Rock’n Rose, Klimke en Geraldine 2e in eerste GPS ooit

Dorothée Schneider met Fohlenhofs Rock 'n Rose - Foto: Equitaris.de/ Sabine Wegener

Na de 75,18%(!) in de Grand Prix, won Dorothée Schneider vanmorgen met Fohlenhofs Rock ’n Rose (v. Rubin Royal OLD) ook de Grand Prix Spécial op het Turnier der Sieger in Münster. Met 74,314% bleef Schneider Klimke voor, die de negenjarige merrie Geraldine (v. Fürst Grandios) voor het eerst in de Grand Prix Spécial startte. Een indrukwekkende score van 72,294% viel haar ten deel. 

Ook de nummers 2 en 3 scoorden boven de 70% in de nationale GPS: Anabel Balkenhol stuurde de Trakehner hengst Heuberger (v. Imperio)naar 70,686% en Victoria Michalke reed de Stedinger-dochter Novia, die als jong paard veel won, naar 70,039%.

HorseTelex-toppers

Toppers op de HorseTelex Results-ranking, Rubin Royal OLD en Stedinger, bewezen in Münster maar weer eens waar ze die hoge plaatsing aan te danken hebben. Deze nationale scores tellen overigens niet mee voor de ranking, dus extra punten werden er niet verdiend in Münster.

Uitslag
Fohlenhof’s Rock ’n Rose met Dorothee Schneider in de Grand Prix:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.