Unanieme overwinning voor Skovens Rafael in Grand Prix

Lotte Skjærbæk kwam vandaag met Skovens Rafael in het Noorse Kristiansand voor het eerst internationaal aan de start in de Grand Prix . Het optreden van de DWB-hengst resulteerde in een unanieme zege met een score van 70.80% en dat was ruim twee procent meer dan de score van de concurrentie.

De Romanov-zoon kreeg vooral hoge cijfers voor het galopwerk en de verruimingen in draf met zijn Deense amazone en had alleen een onvoldoende voor de galopwissel tussen de twee galoppirouettes. Begin mei kwamen zowel paard als ruiter voor het eerst aan de start op het hoogste niveau op een nationale wedstrijd en maakten toen een paar foutjes. Vandaag in hun tweede GP-start en internationale debuut in de zwaarste klasse leverde hun proef dus de unanieme zege op.

Mikaela Lindh

De tweede plaats was voor de Zweedse Jeanna Hogberg met haar FWB-hengst Duendecillo P (v. Don Romantic) met een resultaat van 68.60%. Met een score van een half procent minder eindigde Mikaela Lindh op de derde plaats met de KWPN-ruin Bellissimo L. De Finse amazone kreeg 68.140% voor haar proef met de Samba Hit II-zoon en volgde met haar andere paard Skovlunds Gamin G (v. Gagarin) op de vierde plaats met een resultaat van 67.980%.

 

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/FB

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.