Unanieme PSG-zege voor Blue Hors Veneziano in Herning

Fotocredit: Blue Hors

Daniel Bachman Andersen was vandaag met Blue Hors Veneziano in Herning goed voor een ruime zege in de Prix st. Georges. Het duo won de internationale rubriek met 74,735% en dat was bijna vier procent meer dan de concurrentie. Andersen voerde met zijn overwinning een volledig Deense top 5 aan in deze Lichte Tour.

De score van 74,735% is de hoogste score van het duo tot nu toe in de internationale Lichte Tour. De zoon van Vivaldi kreeg achten op het protocol voor onder andere zijn draf en de dubbel tellende uitgestrekte stap, maar ook de galopwissels leverden mooie punten op.

Blue Hors Zatchmo

Blue Hors Zatchmo was de tweede goedgekeurde hengst in de top 5. De zoon van Blue Hors Zack kreeg net geen zeventig procent voor zijn proef met Agnete Kirk Thinggaard en kwam uit op 69,765%. Zowel bij het binnenkomen als bij het laatste halthouden kreeg Kirk Thinggaard, die de hengst voor het eerst internationaal uitbracht, te maken met een storing, waarvoor dan ook dikke onvoldoendes op de lijst kwamen te staan.

Top drie

De top drie werd verder compleet gemaakt Carina Nevermann Torup met Grevens Sa VA (v. Soprano) en Lone Bang Larsen met Thranegaardens Rostov. Nevermann kreeg 70,971% voor haar proef en Bang kwam uit op 70,324%.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron:Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.