Van den Nieuwenhuijzen net naast podium in CSI1* Grote Prijs

Marwin van den Nieuwenhuijzen miste in de Grote Prijs van CSI1* Valkenswaard op een haar na een podiumplaats. In de barrage van het parcours over 1,35/1,40 meter finishte hij met de Harley VDL-zoon Fabulous in 39,88 seconden en kwam daarmee een halve seconde tekort om de Britse Jessica Mendoza met NP Zelah (v. El Thunder) naar de vierde plaats te verwijzen. 

Mendoza zag haar landgenoot Will Edwards de overwinning opstrijken. Tegen de 37,45 die hij klokte met de AES-gefokte Chacco Blue-dochter SHW Candies B kon alleen Harry Allen enige weerstand bieden. De Ierse ruiter finishte met Cheese W Z (v. Chatman) dertiende van een seconde achter Edwards.

Plegt mist barrage

Nadieh Plegt, vandaag ook goed voor de winst in de finale voor vijfjarigen, kwam foutloos het basisparcours rond, maar was niet snel genoeg en kreeg één strafpunt voor tijdsoverschrijding. Daardoor miste ze met Fantasy Colada (v. Azteca VDL) de barrage.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.