Veronique Roerink wint Prix st. Georges, Marlies van Baalen tweede

Veronique Roerink, hier met Flanell. Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Met 73,735 % wint Veronique Roerink met Flanell (v. Apache) de Prix st. Georges in Cappeln. Marlies van Baalen wordt tweede met een score van 72,824% met Dion Johnson (v. Johnson). De derde plek is voor Yvonne Henke en San Fransisco (v. Sandro Hit), zij zat van Baalen op de hielen met 72,794%. 

Roerink reed vorige week haar internationale debuut met de Apache dochter in Ermelo. Toen scoorde ze meteen boven de 70% en zette met de daarop volgende proef een stijgende lijn in. Het tweede internationale optreden werd beloond met ruim 72%. In Cappeln wist Veronique haar vorige scores weer te verbeteren.

Weer succes voor van Baalen

Marlies van Baalen is goed op dreef in het Duitse Cappeln. Vrijdag reed ze in de Grand Prix met Ben Johnson naar 70,607%, wat goed was voor een derde plek.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.