Vijfde plek voor Kars Bonhof in Lichtenvoorde

Het waren twee Duitsers, die in Lichtenvoorde bovenaan eindigden in de U25-rubriek over 1,40m. Max Haunhorst was precies een seconde sneller dan Justine Tebbel en ging er met de zege vandoor. Het beste Nederlandse resultaat was van Kars Bonhof, hij eindigde met Cupidor op de vijfde plek in deze rubriek met barrage.

In de barrage gingen zestien combinaties met elkaar de strijd aan. Elf van hen bleven ook in de jump off zonder fouten en Haunhorst zette met Charis (v. Cordobes) de snelste foutloze rit neer. Tebbel had Lady Like gezadeld en stuurde de dochter van Light On in 29,27 seconden over de streep, waar Haunhorst afklokte op 28,27 seconden.

Top vijf

Leonie Peeters en Sunny Girl (v. Leuthen I) volgden op de derde plaats met een foutloze barragerit in 30,16 seconden. Het duo uit België werd op de voet gevolgd door Lars Volmer met de Contendro-dochter Maja H.en verhinderde met een verschil van 0,02 seconden een Duitse top drie. Bonhof was op zijn beurt  iets minder dan een halve seconde langzamer dan de Duitse ruiter en kwam in 30,63 seconden aan de finish met de Lupicor-zoon.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.