Vincent Voorn beste Nederlander in tweede kwalificatie zevenjarigen

Willem Greve met Grandorado TN (v. Eldorado van de Zeshoek) - Foto: Paardenkrant-Horses.nl

In Lanaken stond voor vandaag de tweede kwalificatie voor de zevenjarigen op het programma. In totaal gingen 58 van de 194 starts foutloos door het parcours. Vincent Voorn was de beste Nederlander met een zevende plaats en Glamour Girl de beste KWPN’er met een negende plaats. De rubriek kwam op naam van de Duitse Julia Gorski met de bij het Zangersheide ingeschreven Catch Me Z (v. Chippendale Z).

Het duo bleef foutloos in de snelle tijd van 61,20 seconden. Met deze tijd lieten ze ruim 190 combinaties achter zich.

Beste Nederlander

Vincent Voorn was de beste Nederlander in de zevenjarigen rubriek. Hij werd zevende met Conandro 2 (v. Connor 48). Het duo finishte in 65,30 seconden.

Beste KWPN’er

De beste KWPN’er werd niet voorgesteld door een Nederlandse ruiter. De uit Luxemburg afkomstige Charlotte Bettendorf reed de Zirocco Blue-dochter Gaesbekers Glamour Girl naar een negende plek in een tijd van 65,87 seconden.

Op de 40e, 53e en 56e eindigde ook een KWPN’er. Ganturano (v. Canturano) met Vincent Byrne, Gomez Tn (v. Zambesi) met Aymeric de Ponnat en Gutascha (v. Lux) met Perry Geryl.

Boer, Oosterhout, Kuyten, Greve en Greeve.

Foutloze rondes werden ook genoteerd door Annelies Boer met Go Go Nevada, Jordi van Oosterhout met Gladstone, Suus Kuyten met Gacarla VDL en Willem Greve met Grandorado TN. Deze duo’s behoorden tot de beste 25% van de groep.

Net buiten de prijzen eindigde Patricia Greeve met Guilietta.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.