Vincent Voorn vierde in CSI2* Grote Prijs Oliva

Vincent Voorn. © DigiShots

Met Quinlan (v. Quidam’s Rubin) bezette Vincent Voorn de vierde plek in de CSI2* Grote Prijs op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. De Duitse ruiter Marc Bettinger pakte nipt de zege. 

Negentien combinaties plaatsten zich voor de barrage. Een spannende strijd barstte daarin los, waarin de combinaties weinig op elkaar toegaven. Tussen winnaar Bettinger met KWPN’er Barino (v. Larino) en de nummer drie, Nicolas Deseuzes met Quilane de Lezeaux (v. Grenat de Grex), zat uiteindelijk slechts 0.04 seconde.

Emanuele Massimiliano Bianci en Berlin-nakomeling Zycalin W nestelden zich tussen beide en pakte het tweede prijzengeld. Voorn stuurde zijn Quilan naar de vierde plek en hield daarmee Constant van Paesschen met Isidoor van de Helle (v. Canturo) achter zich.

Rogier Linssen reed zich met Dunoville V (v. Numero Uno) ook in de prijzen. De combinatie werd tiende.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.