Visser en Maas bovenaan bij kür in Waregem

Tosca Visser met Asther de Jeu Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Tosca Visser – Van der Meulen was vanmiddag de beste in de kür op muziek in Waregem. Met Asther de Jeu (v. Contango) reed de amazone naar een score van 73,865%. Tweede werd Lynne Maas met Uranium W (v. Metall). De combinatie kwam uit op 72,290%.

De CDI3* rubriek voor senioren was de afsluiter van het dressuurevenement in Waregem.Visser kreeg vooral goede punten, waaronder een negen, voor de uitgestrekte draf. In de wissels om de pas zat het niet zo mee, maar de wissels om de twee leverden wel weer goede punten op.

De derde plaats was voor de Vlaamse Isabel Cool, die Aranco V (v. Ferro) had gezadeld. De combinatie reed naar 70,665%. Vierde werd de Japanse Akane Kuroki, die met Toots (v. Jazz) een score van 68,765% bij elkaar reed.

 

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.