Van der Vleuten en Verdi met vier strafpunten aan finish

Vandaag maakten Maikel van der Vleuten en VDL Groep Verdi TN N.O.P. hun internationale rentree bij CSI5* Basel. In deze 1,40m rubriek direct op tijd kwam de combinatie met vier strafpunten over de finishlijn.

De laatste keer dat van der Vleuten en Verdi in de ring verschenen was bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. In het Zwitserse Basel kwamen ze weer voor het eerst aan start.

Franse winnaar

De winst in deze rubriek ging naar de Fransman Philippe Rozier. Hij zadelde de dertienjarige hengst Quel Chanu (v. Flipper d’ Elle). Met de winnende tijd van 59,22 seconden bleven ze de uit Zwitserland afkomstige Nadja Peter Steiner voor. Zij stuurde de merrie Cayena (v. Casall) in 60, 93 seconden naar de tweede plaats. De derde tijd van 61, 86 seconden kwam op naam van de Belg Jerome Guery en de BWP’er Instit de Jucaso (v. Cooper van de Heffinck).

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.