Volg de ontknoping van de Pavo Cup live Livestream

Glock's Total U.S. en Edward Gal FOTO MELANIE BREVINK-VAN DIJK

De slotdag van de KWPN Kampioenschappen staat geheel in het teken van de Pavo Cup. De Duitse Stefanie Wolf zal de beste drie toppers van de halve finale en het eerste deel van de finale (punten worden opgeteld) overrijden. Alles is live te volgen via ClipMyHorse.tv en KWPN.tv

De drie toppers bij de zesjarigen die straks overgereden gaan worden zijn al bekend: Total US (v. Totilas) gaat met Edward Gal aan de leiding, gevolgd door Hartsuijker (Johnson x Scandic) en Haute Couture (Connaisseur x Krack C), die beide gereden worden door Dinja van Liere. De tweede ronde voor de zesjarigen begint om 13.10 uur. Om 15.35 uur worden de drie beste vijfjarigen gereden door Stefanie Wolf en om 16.20 uur is het de beurt aan de vierjarigen.

Klik hier voor de uitslag van de eerste finaleronde zesjarigen

Handige links

Livestream  ClipMyHorse.tv

Livestream KWPN.tv

Klik hier voor de startlijst van de zesjarigen
Klik hier voor de startlijst van de vijfjarigen
Klik hier voor de startlijst van de vierjarigen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.