Volle broer Sultan des Paluds naar Kirsten Brouwer

Kirsten Brouwer met Sultan des Paluds. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kirsten Brouwer heeft een nieuw talent gevonden in de drie jaar oude Stand by Me des Paluds, de volle broer van haar succesvolle Lichte Tour-paard Sultan des Paluds. De driejarige zwarte hengst werd getraind door Stall Rehkamp.

De De Niro-dochter Wanja tekende voor het moederschap van Sultan des Paluds en Stand by Me des Paluds. Brouwer laat op haar Instagram weten de hengst vandaag opgehaald te hebben en kijkt uit naar de toekomst met dit talent.

Brouwer maakte in 2017 een opmars met volle broer Sultan. In het begin van dat jaar werd ze Nederlands kampioen in de Z2, om vervolgens enkele maanden later het zilver te pakken op de Wereldkampioenschappen voor zevenjarige dressuurpaarden in Ermelo. In januari dit jaar waren ze in de Lichte Tour succesvol op Jumping Amsterdam.

Bron: Instagram

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.