Vos en Dijkstra aan elkaar gewaagd in Drachten

In de GMB Prijs van Indoor Drachten werd de dienst uitgemaakt door Robert Vos en Rink-Jan Dijkstra. Met 26,33 seconden op de klok kwam Dijkstra met Sanchez (v. Stakkato) uiteindelijk drie tiende van een seconde tekort om de leiding van Vos over te nemen.

In het twee fasen-parcours over 1,40 m kwam de helft van het 67 combinaties tellende deelnemersveld in beide fasen foutloos over de finish. Robert Vos mocht het eerste prijzengeld in ontvangst nemen voor zijn rit met Darius (v. Warrant).

Everts op drie

Ook Lisa Everts kwam binnen 27 seconden over de eindstreep. Zij deed dat in het zadel van Red Bull (v. Nassau). De top vijf werd verder compleet gemaakt door Dennis van den Brink en Marcelle Hokse.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.