Vrieling wint Small Tour finale Poznan met Arezzo VDL

Op de laatste dag van het CSI3* leverde Jur Vrieling een puike prestatie door met de KWPN-hengst Arezzo VDL de Small Tour finale te winnen. Hij reed meer dan een seconde sneller dan zijn naaste concurrent Felix Hassmann met Lucky Boy en de andere barragekandidaten werden op een nog grotere achterstand gezet.

In de 1,35m-rubriek kwalificeerden 22 combinaties voor de barrage. Felix Hassmann had met de negenjarige Lucky Boy (v. Lissabon) al een snelle tijd van 26,60 seconden gereden. Maar even later wist Jur Vrieling daar toch nog anderhalve seconde van af te snoepen met de Chin Chin-zoon Arezzo, Vrielings tijd werd 25,14 seconden.

De foutloze ritten die volgden waren voor Vrieling geen bedreiging meer. De derde tijd die op de klokken werd gezet, kwam van de Pool Wojciec Wojcianiec met Quasi de Kergane (v. Elan de la Cour). Ook de vierde en vijfde plaatsen waren foutloze rondes gereden door de Russinnen Natalia Simona op Ruan en Maria Bibikova met de KWPN’er Ziezoo (v. Sam R).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.