Wederom succes voor Bruggink en Colocinni

Gert Jan Bruggink met Charmeur 436 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na het behalen van de zevende plaats gisteren in de 1,35 m-rubriek voor zevenjarige springpaarden in Donaueschingen, heeft Gert-Jan Bruggink vandaag een plaats binnen de top vijf behaald met Colocinni. Dit deed hij in een 1,40 m met barrage.

Na het basisparcours schopten zeven zevenjarige het tot de barrage. Drie daarvan bleven foutloos, waarbij de snelste tijd van 46,28 seconden werd genoteerd door Felix Haβmann met Horse Gym’s Landino (v. Lord Z). Philipp Weishaupt volgde op twee met My Kiwi (v. Monte Bellini), net voor Simon Runte met Quintessenz (v. Quarz).

Bruggink achter Ehning

Bruggink zag met de Cornet Obolensky-zoon, net als Marcus Ehning, één balk vallen in zijn barrage. Met 46,75 seconden op de teller moest hij aansluiten achter Ehning en de Quidam de Revel-zoon Qooper Z, die gisteren de 1,35 m nog wonnen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.