Weer een Apache van Valk naar Skobe Rosén

Apache en Emmelie Scholtens Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Ad Valk heeft weer een Apache verkocht aan de Zweedse Sophia Skobe Rosén. Dat betekent opletten, de laatste twee Apaches die deze move maakten zijn namelijk de aan Lisa Müller (de vrouw van topvoetballer Thomas Müller) verkochte Falcon en de dit voorjaar door Andreas Helgstrand aangeschafte Jovian, de afgelopen weekend op de Deense hengstenkeuring werd geprimeerd. Nu is het Iskander

Iskander (mv. Inspekteur) werd gefokt door familie De Mol uit Loosbroek en liep afgelopen zomer in de halve finale van de Pavo Cup voor vierjarigen naar 87,6 punten onder Femke de Laat. In de finale werd hij uiteindelijk 9de met een totaal van 169,2 en was daarmee de beste ruin.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.