Weer een PJ-er kampioen bij Hannoveraans vrijspringkampioenschap

De paarden van fokkerij Jacobs waren weer goed vertegenwoordigd op het Hannoveraans kampioenschap vrijspringen. En ook dit jaar werd een uit de JR stal kampioen, namelijk Coolberry PJ (v. Colman). Deze driejarige merrie ontving 27 punten voor haar optreden op het kampioenschap.

In totaal namen 83 paarden deel aan het in 1993 in het leven geroepen kampioenschap. Deelname is uitsluitend mogelijk voor drie- en vierjarige paarden met een volledig Hannoveraans papier.

Ook tweede categorie winst voor PJ

De winnaar van de tweede categorie werd Ladylike PJ (v. Numero Uno), deze merrie ontving 26,4 punten. Deze kwaliteit van deze merrie is ook geen toeval. De moeder, Sammy’s Sister, heeft al een goedgekeurde zoon voortgebracht en meerdere nakomelingen doen het goed in alledrie de disciplines in de sport.

De winnaar in de derde categorie van de driejarigen was de nog naamloze nakomeling van Colestus x Clinton. Hij won met een totaal van 26 punten.

Vierjarige

De beste vierjarige kwam op een totaalscore uit van 26,2 punten, dit was de merrie Valery (v. Viscount). De nummer twee waren de ex aequo geplaatste Celebration (v. Commissario) en Everton PJ (v. Embassy) en zaten qua score dichtbij Valery met 26,1 punten.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: St. Georg

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.