WEF Wellington: Genn zegeviert met KWPN’er Bugatti

Wilhelm Genn en Bugatti Foto: Sportfot

In de eerste week van het Winter Equestrian Festival in Wellington werd gisteren de Championship Jumper Classic over 1,50m gewonnen door de Duitser Wilhelm Genn met het fokprodukt van de gebroeders Bosch uit Luttenberg, Bugatti. De Heartbreaker-zoon was onder Genn oppermachtig in de barrage. Het duo bleef Jessica Mendoza met Toy Boy anderhalve seconde voor. 

Wilhelm Genn en Bugatti hebben nog niet veel op internationaal niveau gelopen. Maar het afgelopen jaar behaalde Genn met de Heartbreaker-zoon toch een aantal aansprekende resultaten, waaronder de derde plaats in de 3*GP van Williamsburg. In Wellington reed Genn een puike barrage met Bugatti en finishten in 37,661 seconden als eerste in het 1,50m.

Mendoza

De Britse Jessica Mendoza klokte de tweede tijd met Toy Boy en hield Andrew Welles met Boo van het Kastanjehof  (v. Thunder van de Zuuthoeve) net achter zich.

Broken Heart

Jeffery Welles kwam op de vierde plaats met de KWPN’er Broken Heart en was de laatste foutloze in de barrage. De Concorde-zoon is gefokt door Lamers in Oss en begon zijn internationale carrière onder Tim Franssen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.